'Munch og Goldstein' plakat og katalog

Materiale til aktuel særudstilling

BOG:
Udstillingen Munch og Goldstein. Intense linjer ledsages af en ny stor bog. I tre artikler sætter kunst- og litteraturforskere Edvard Munchs kraftfulde og farverige træsnit i dialog med Emanuel Goldsteins heftige digte om kærlighed og elskov.

Bogen er tosproget (dansk/engelsk og norsk/engelsk) og på ca. 200 sider. Rigt illustreret bl.a. med gengivelse af udstillingens værker. Redaktion: Liza Kaaring, Fuglsang Kunstmuseum. Udgivet på Aarhus Universitetsforlag og sælges i museumsbutikken til 249 kr.
Kontakt museet for bestilling og forsendelse (kr. 75)

PLAKAT:

Udstillingplakaten sælges i butikken på museet i A3 til 40 kr. og i 50x70 cm til 50 kr. Kontakt museet for bestilling og forsendelse.
Motiv: Edvard Munch, Hoved ved hoved (beskåret), 1905. Farvetræsnit. Privatsamling, Norge. Foto Sidsel de Jong