Fotos: Sofie Amalie Klougart og privat

Salon om venskab og faglig konkurrence

En åbenhjertig og garanteret bramfri samtale mellem forfatter Leonora Christina Skov (tv.) og kulturkommentator Anne Sophia Hermansen (th.), der tager emner som venskaber, networking og faglig konkurrence under kærlig behandling på scenen på Fuglsang.

Museets særudstilling Som brødre (åbner 2/2-24) handler om venskab og rivalisering blandt de danske guldaldermalere, og i den forbindelse har vi inviteret vennerne Leonora Christina Skov og Anne Sophia Hermansen på besøg i KUMUS (museets nabobygning).

Leonora Christina Skov er prisbelønnet forfatter og samfundsdebattør, og Anne Sophia Hermansen er kulturkommentator på Weekendavisen med skarpt øje på tidsånden. Vi sætter dem sammen på scenen til en samtale om venskab introduceret af Fuglsang Kunstmuseums direktør, Anna Schram Vejlby, som også vil trække indledende tråde tilbage til guldalderens mandsdominerede kunstnerfællesskaber.

Venskabet har for mange overtaget den rolle, som familien engang havde, og meget forskning tyder på, at gode relationer endda kan være livsforlængende. Skov og Hermansen vil undersøge venskabet, og den rolle som venner spiller i kunst, litteratur, film og for dem personligt. De vil også komme ind på, hvad man stiller op med et knust venskabshjerte, og hvorfor det er godt at få unge venner, når man selv er midt i livet eller venner, som er noget ældre end en selv.

Se video på youtube om Skov og Hermansens debatklub med sognepræst Sørine Gotfredsen og redaktør Anna Libak.

Samme dag arrangeres Afternoon Tea med hjemmelavede lækkerier i caféen i KUMUS. Billetter kan købes her. Man behøver ikke at deltage i forfattersalonen for at drikke Afternoon Tea og omvendt.

 

 

 

Dato

24. feb 2024
Expired!

Tidspunkt

14:00 - 15:00
Voksen
Kr. 125,-
Medlem af venneforening
Kr. 95,-

Del

Søgning

Note: Danish only