facebook pixel

Kulturvælgermøde i Guldborgsund Kommune

Hvad vil vores politikere med den professionelle kultur i Guldborgsund?

Moderator: Journalist Sille Roulund, TV Øst

Hvilke drømme og visioner har politikerne for kulturen i Guldborgsund Kommune i de kommende fire år? Vi udfordrer Guldborgsunds byrådskandidater på kulturpolitik til et vælgermøde, hvor kulturinstitutionerne og borgerne i Guldborgsund Kommune debatterer kultur med byrådskandidaterne.

Du er inviteret og kan møde repræsentanter fra de partier og lister, som stiller op til kommunalvalget den 16. november. Journalist på TV Øst Sille Roulund leder slaget, og kandidaterne får mulighed for at fortælle om deres visioner for den lokale professionelle kultur. Det er emner som børne- og ungdoms kultur, kulturturisme og dannelse, og debatten kommer ind på, hvad kandidaterne vil med musikken, teatret, kunsten og kulturhistorien.

Vælgermødet krydres med små smagsprøver fra nogle af de professionelle kulturelle institutioner i kommunen: Ensemble Storstrøm og Teatret Masken. Der trækkes lod blandt publikum om en række kulturoplevelser på Lolland-Falster hos de arrangerende kulturvirksomheder, som er: Ensemble Storstrøm, Fuglsang Kunstmuseum, Middelaldercentret, Museum Lolland-Falster og Teatret Masken.

Pressen er velkommen.

For yderligere information og interview kontakt:
Henrik Schilling, kommunikationskonsulent Museum Lolland-Falster. Tlf.: 30 61 20 64. E-mail hes@museumlollandfalster.dk

Kulturpolitisk vælgermøde i Lolland Kommune 4. november på Nakskov Teater

 

Dato

03. nov 2021
Expired!

Tidspunkt

19:30 - 21:30

Sted

KUMUS
Nystedvej 73, 4891 Toreby L.

Del

Andre arrangementer

No event found!

Søgning

Note: Danish only