facebook pixel

Kulturvælgermøde i Lolland Kommune

Hvad vil vores politikere med den professionelle kultur i Lolland Kommune?

Moderator: Journalist Sille Roulund, TV Øst

Hvilke drømme og visioner har politikerne for kulturen i Lolland Kommune i de kommende fire år? Vi udfordrer Lollands byrådskandidater på kulturpolitik til et vælgermøde, hvor kulturinstitutionerne og borgerne i Lolland Kommune debatterer kultur med byrådskandidaterne.

Du er inviteret og kan møde repræsentanter fra de partier og lister, som stiller op til kommunalvalget den 16. november. Journalist på TV Øst Sille Roulund leder slaget, og kandidaterne får mulighed for at fortælle om deres visioner for den lokale professionelle kultur. Det er emner som børne- og ungdoms kultur, kulturturisme og dannelse, og debatten kommer ind på, hvad kandidaterne vil med musikken, teatret, kunsten og kulturhistorien.

Vælgermødet krydres med små musikindslag fra Ensemble Storstrøm. Der trækkes lod blandt publikum om en række kulturoplevelser på Lolland-Falster hos de arrangerende kulturvirksomheder, som er: Ensemble Storstrøm, Fuglsang Kunstmuseum, Middelaldercentret, Museum Lolland-Falster og Nørregadeteatret.

Pressen er velkommen.

Nakskov Teatersals adresse er: Søvej 8, 4900 Nakskov.

For yderligere information og interview kontakt:
Henrik Schilling, kommunikationskonsulent Museum Lolland-Falster. Tlf.: 30 61 20 64. E-mail hes@museumlollandfalster.dk


Dato

04. nov 2021

Tid

19:30 - 21:30

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre arrangementer

No event found!

Søgning

Note: Danish only