Pierre Beskow

Kreativ workshop for Fuglsang Kunstmuseums Venner

Fuglsang Kunstmuseums Venner arrangerer i foråret 2024 en spændende serie af workshops i KUMUS (museets nabobygning), der udelukkende er for medlemmer af foreningen.
Den første handler om tegning og portrætkunst, og kunstneren Pierre Beskow vejleder, mens museets formidler, Guri Skygge Andersen, assisterer.
Pierre Beskow har mange års erfaring som tegner og underviser og er efterspurgt til workshops.

Workshoppen tager udgangspunkt i særudstillingen Som brødre. Venskab og konflikt i guldalderen.

Deltagerne starter i KUMUS med et lille oplæg om portrætter generelt. Bagefter kigger alle ind i særudstillingen med fokus på venneportrætter og selvportrætter.
I billedkunstværkstedet i KUMUS arbejdes der med forskellige materialer, inden man tager fat på at tegne selvportrætter. Medbring gerne et foto af dig selv, som du vil arbejde ud fra.
Ca. midt i forløbet er der en pause med servering af en lækker sandwich og vand/saft, som er inkluderet i prisen.
Workshoppen er udelukkende for medlemmer af venneforeningen. Der er plads til 20 deltagere.

Se også kreativ workshop 4. maj.

15. mar 2024

Medlemmer af museets venneforening
Kr. 375,-
Materiale, sandwich og vand/saft er inkluderet i prisen