Kør-selv-tur til Reventlow-Museet Pederstrup (Hold 2)

Rundvisning i museets kunstsamling ved museumsinspektør Louise Sebro.

I Reventlow-Museets smukke stuer, hænger en unik samling af portrætter fra 1700 – 1800-tallet og pryder de gamle vægge. Portrætterne viser ikke blot tilfældige ”kendisser” fra perioden, men giver et indblik i Reventlowfamiliens sociale status.

Gal eller genial? Kender du Himmelmesteren fra Sandby – se udstillingen i kælderen på museet

Historien om Himmelmesteren, som Hans August Larsen kaldte sig, er en historie om en mand fra små kår, der i slutningen af 1800-tallet udvandrer og søger lykken i USA og Canada.

Det er en historie om en opfinder med interesse for det himmelske og med forbindelser til det åndelige, og en mand som levede med psykisk sygdom.

Nyd også parken og skulpturudstillingen Vovestykker, fin beskrivelse ved de enkelte kunstværker, se mere på www.insitulolland.dk

Billetten giver entré til alle udstillingerne på Reventlow-Museet.

Praktisk: Medbring kaffe/ te, evt. picnickurv, der er mange bordbænke rundt i parken. Der kan købes is og kaffe på museet.

27. aug 2021

Vi mødes på P-pladsen kl. 13.45

Reventlow-Museet Pederstrup
Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L.
Pr. person
Kr. 85,-