Fotograf: Asger Hunov

Forsker-foredrag om Jomfru Blidelil inkl. bobler

NU skal det fejres, at museet er lykkedes med crowdfundingen og dermed erhvervelsen af maleriet Jomfru Blidelil.
Det gør vi med et spændende foredrag om kunstneren bag, Agnes Slott-Møller, og om middelalderismen i dansk kunst, som maleren var inspireret af.

Det gøres allerbedst af inspektør v. Ribe Kunstmuseum, Katrine Bruun Jørgensen, der i disse år forsker i netop den periode. Bruun Jørgensen tager bl.a. et specifikt blik på Jomfru Blidelil-motivet og kunstneren bag og gør os alle klogere på museets nye mesterværk.

Efter foredraget serveres der kaffe/te, kage og et glas bobler for at markere, at Fuglsang Kunstmuseum lykkedes med erhvervelsen med støtte fra gæster, publikum og kunstfonde.

Museet holder særåbent for deltagerne til foredraget fra kl. 13.00 – 14.00, så det er muligt at se maleriet Jomfru Blidelil og resten af museet, inden arrangementet begynder. Bemærk, at entréprisen til udstillingssalene ikke er inkluderet i foredragsbilleten.

Katrine Bruun Jørgensen er phd-studerende ved Aarhus Universitet.

Fotograf Inger Marie Mulvad

Foredraget afholdes i museets foredragssal i foyerområdet. Vi gør opmærksom på, at der i dagene omkring dette foredrag også foregår den landsdækkende vidensfestival Forksningens Døgn. Se mere på forsk.dk.

Dato

22. apr 2024
Expired!

Tidspunkt

14:00 - 15:00
Voksen
Kr. 185,-
Medlem af Fuglsang Kunstmuseums Venner
Kr. 150,-
Prisen inkluderer kaffe/te, kage og et glas bobler

Del

Søgning

Note: Danish only