I Friis’ fodspor – på Kærstrup AFLYST!

Kunstneren Hans Friis kom hele livet på herregården Kærstrup og nogle af hans bedste motiver stammer herfra.
Dagen byder på en enestående mulighed for at opleve de steder, Friis malede gennem hele sit liv og i netop efterårslandskabet, som han igen og igen valgte som motiv.

Kl. 14.00 er der mulighed for guidet vandring i parken omkring Kærstrup, hvor vi går i Friis fodspor. Her vil Kærstrups ejer Marie-Pierre Boel Andresen og udstillingskurator Susanne Bangert gå på jagt efter Friis motiver.

kl. 15.15 foredrag v/ udstillingskurator Susanne Bangert, der vil fortælle om sine opdagelser fra forskningen i Hans Friis. Foredraget foregår i sidebygningen på Kærstrup.

Parkering ved avlsgården – der vil være skiltning. Vi mødes her kl. 14.00.
Det anbefalet at have fornuftigt fodtøj på og varmt tøj til gåturen, da der vil være ophold. hvor man står stille undervejs.

Illustration: Hans Friis, Kjærstrup, 1867. Samling Michael Horn.

27. nov 2021
AFLYST