Fuglsang SAMMEN (salon)

Så er der salon – denne gang med Sange fra et ægteskab, og det er Fuglsang Kunstmuseum og Ensemble Storstrøm, der inviterer. Det er ikke et hvilket som helst ægteskab, men netop det hektiske ægteskab mellem den udstillingsaktuelle skulptør Anne Marie Carl-Nielsen og komponisten Carl Nielsen. Vegetarisk buffet kan tilkøbes billetten (210 kr.).

Kunstnerparret Anne Marie Carl-Nielsen og Carl Nielsens samliv levendegøres gennem deres fælles brevveksling og Carl Nielsens musik:

Hør: Skuespiller Lotte Andersen formidler den intense brevveksling, der både indeholder kærlighedserklæringer, rasende beskyldninger og bitre anklager.

Hør: Kunstkurator og ph.d. Emilie Boe Bierlich fortæller om museets aktuelle særudstilling Anne Marie Carl-Nielsen og tankerne bag.

Lyt: Ensemble Storstrøms otte musikere og sopran Signe Asmussen omsætter ægteskabet til toner. Det er en moderne fortælling om kunstneren Anne Marie Carl-Nielsens dilemma som både hustru og selvstændig kunstner.

Program:
Kl. 17.00 – 18.00 Salon: Sange fra et ægteskab
Kl. 18.15 – 19.30 middag i caféen (billetter á 210 kr. skal tilkøbes)

02. nov 2022

KUMUS
Nystedvej 73, 4891 Toreby L.
Voksen
Kr. 145,-
Medlem af venneforening
Kr. 115,-
Under 26 år
Kr. 95,-
OBS: Salg af billetter både med og uden spisning.

Andre arrangementer

No event found!