Povl Christensen, Træ på Femø, 1951. Foto: Ole Akhøj

Fuglsang SAMMEN – om træer

Fuglsang Kunstmuseum og Ensemble Storstrøm slår sig endnu engang sammen og inviterer indenfor i Fuglsang SAMMEN, hvor vi denne gang vil fejre træet.
For maj er den måned, hvor skoven igen er blevet grøn, og hvor frugttræerne blomstrer allersmukkest. Det er derfor også oplagt, at denne Fuglsang SAMMEN har ‘træer’ som tema.

Den anmelderroste forfatter og billedkunstner C.Y. Frostholm kommer på besøg og vil tage os med ind i sin egen fascination af træer og med ud på rejser efter træernes betydning. I 2018 udgav Frostholm det litterære storværk ‘Træmuseet’ der modtog Kritikerprisen og blev nomineret til Politikens Litteraturpris, og i 2021 fulgte ‘Laurbærdialogerne’. Frostholm vil blandt andet oplæse udvalgte passager fra sit forfatterskab, ledsaget af billeder og motiver, der alt sammen kredser om og undersøger træerne.

Helt i tråd med temaet indtager Ensemble Storstrøm denne dag scenen med deres dygtige træblæsere, og der vil blive fremført værker som er inspireret af skoven og træerne. Og så har de lovet, at vi også får lov at opleve ”I Skovens Dybe Stille Ro”.

Værten for denne Fuglsang SAMMEN er museumsinspektør Guri Skygge Andersen.

Arrangementet afholdes i koncertsalen i KUMUS (museets nabobygning), og forventes at vare cirka 1,5 timer. Efterfølgende byder museumscaféen på lækker forårsbuffet med dessert og kaffe/te fra kl. 18.30. Spisebillet kan du tilvælge i forbindelse med dit billetkøb.

Dato

08. maj 2024
Expired!

Tidspunkt

17:00 - 18:30
Voksen
Kr. 150,-
Medlem af venneforening
Kr. 125,-
Under 26 år
Kr. 100,-
Spisebillet á 225,- kr. kan tilkøbes i billetbestillingen

Del

Søgning

Note: Danish only