P.S. Krøyer, Skagens jægere, 1898. ARoS

Fuglsang SAMMEN – jagtens billedkunst, skønlitteratur og musik

I anledning af den aktuelle særudstilling Vildt nok. Jagt i dansk kunst præsenterer Fuglsang SAMMEN denne gang jagt i billedkunsten sammen med jagt i skønlitteraturen og jagtmotiver i den klassiske musik.
Ensemble Storstrøm indtager scenen i KUMUS med vidunderlige jagtstykker af Vivaldi, Grieg og Johann Strauss, og vi får også besøg af to passionerede jægere, der hver især beskæftiger sig indgående med jagt i kunsten.

Hans Kristensen, forfatter til blandt andet bogen Bidt af Boganis, deler ud af sin store viden om markante forfattere og farverige fortællinger fra jagtens verden.

Og billedkunstner Svend-Allan Sørensen, der er repræsenteret med en række både barske og humoristiske værker på særudstillingen, fortæller om, hvordan han bruger jagt, våben og litterære inspirationskilder i sit kunstneriske virke.

Efterfølgende vil der kl. 18.30 – ca. kl. 20 være mulighed for at spise en dejlig middag i caféen i KUMUS, som også har jagt på programmet: vildtgryde og efterårsdessert. Middagen bestilles i billetbestillingen.

Dato

26. okt 2023
Expired!

Tidspunkt

17:00 - 18:15
Medlemmer af venneforening
Kr. 115,-
Ikke-medlem
Kr. 145,-
Unge u/26 år
Kr. 95,-
Middag kan tilkøbes for 210 kr. Drikkevarer kan tilkøbes.

Del

Søgning

Note: Danish only