Portræt (trickfoto) af Anne Marie Carl-Nielsen (beskåret). Udateret. © Carl Nielsen Museet. Ubekendt fotograf.

Forfattersamtale om Anne Marie Carl-Nielsen

–  med Amalie Smith og Amalie Kestler

I anledning af den nyåbnede særudstilling Anne Marie Carl-Nielsen har museet inviteret forfatter og billedkunstner Amalie Smith og chefredaktør på Politiken Amalie Kestler til en snak om billedhugger Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945). I samtalen vil de to forfattere diskutere Anne Marie Carl-Nielsens liv og arbejde på baggrund af deres indgående kendskab til billedhuggeren.

Det kommer bl.a. til at handle om, hvordan de på hver deres måde har brugt breve fra Anne Marie Carl-Nielsens hånd til at tale ind i nutiden; Amalie Smith har skrevet bogen Marble, og Amalie Kestler er medforfatter på bogen Carl og Marie – i kunst og kærlighed, hvor brevene i begge tilfælde spiller en afgørende rolle.

Særudstillingen og museets café holder denne dag åbent til kl. 17.30.

Arrangeret i samarbejde med LollandBibliotekernes og GuldborgsundBibliotekerne, der også sælger billetter på deres hjemmesider.

29. sep 2022
Expired!

KUMUS
Nystedvej 73, 4891 Toreby L.
Voksen
Kr. 75,-