Besøg af forfatter Josefine Klougart

Fuglsang Kunstmuseum inviterer til oplæsning og samtale med Josefine Klougart, der er bogaktuel med sin nye roman ‘Alt det kunne du få’ (udkommer 28. oktober). Klougart bliver interviewet af Jeppe Carstensen, der i 2014 stiftede det litterære tidsskrift “Ny Jord. Tidsskrift for naturkritik”, hvor han i dag er ansvarshavende chefredaktør.

Klougart har markeret sig som en af dansk litteraturs helt stærke stemmer (med bl.a. to nomineringer til Nordisk råds litteraturpris). I hendes bøger er naturen et meget centralt element, i sansningen, i billeddannelsen og i refleksionen.

Forfatterbesøget sker i tilknytning til museets efterårsudstilling UDENDØRS om landskabsmaleren Hans Friis, der fokuserer på vandringer og forandringer i naturen.

Arrangementet sker i samarbejde med LollandBibliotekerne og Guldborgsund-bibliotekerne.

Museet holder åbent til kl. 20 og caféen laver gullash, som du kan tilkøbe i entrébilletten (eksklusiv drikkevarer).

24. nov 2021

Voksen