UDSOLGT. Afternoon tea

Det er tid til forkælelse og det sørger caféen på Fuglsang Kunstmuseum for, når der arrangeres afternoon tea denne lørdag i KUMUS (museets nabobygning).

Vælg mellem tre forskellige teer og dertil et væld af tilhørende lækkerier;
agurkesandwich, mini panini, vandbakkelse med laksemousse, hjemmebagt chokoladekage, scones med kompot og pisket creme fraiche, hindbærmousse i glas og Fuglsangkage med hvid chokolade og citron.

Der er mulighed for almindelig kaffe i stedet for te og for tilkøb af bobler, øl og vand på dagen.

Vær opmærksom på, at der inden Afternoon tea foregår et andet arrangement – nemlig en samtale mellem forfatteren Leonora Christina Skov og kulturkommentator Anne Sophia Hermansen i tilknytning til museets særudstilling Som brødre. Venskab og konflikt i guldalderen.

Køber du mere end en billet, sørger vi naturligvis for, at I kommer til at sidde sammen i caféen.

24. feb 2024
Expired!