Foto: BARSK Production

Om museet

Fuglsang Kunstmuseum på Lolland har rod i et af landets ældste kunstmuseer. Vi har en meget fin samling af kunst fra 1780 og frem til i dag med de væsentligste kunstnere og strømninger i dansk kunsthistorie. Vi arrangerer skiftende særudstillinger og ophængninger af samlingerne hele året. Museet huser også butik og café samt et udsigtsrum med store panoramavinduer ud til al naturen på Fuglsang, der ligger 8 km. fra Nykøbing Falster.

Den prisbelønnede museumsbygning fra 2008 ligger smukt på det østligste Lolland i et charmerende herregårdsmiljø tæt på Guldborgsund og det fredede naturområde Skejten. I nabobygningen KUMUS (renoveret 2016) holder børneformidlingen til, og her findes også en multianvendelig sal til koncerter, foredrag m.m.

I Fuglsang Kunstmuseums samlinger findes værker af bl.a. C.W. Eckersberg og P.C. Skovgaard, Kristian Zahrtmann, Skagensmalerne, Vilhelm Hammershøi og L.A. Ring, Fynboerne, modernisterne Vilhelm Lundstrøm, Jais Nielsen og Olaf Rude, Cobra, konkret kunst af bl.a. Richard Mortensen og Robert Jacobsen og samtidskunst af bl.a. Ursula Reuter Christiansen og Lea Porsager. I 2023 udvides Fuglsangs virke med kunstværker integreret i landskabet omkring museet.

Søgning

Note: Danish only