facebook pixel
Foto: BARSK Production

Om museet

Fuglsang Kunstmuseum har rod i et af landets ældste kunstmuseer. Vi har en meget fin samling af kunst fra 1780 og frem til i dag med de væsentligste kunstnere og strømninger i dansk kunsthistorie. Vi arrangerer skiftende særudstillinger og ophængninger af samlingerne hele året. Museet huser også butik og café samt et udsigtsrum med store panoramavinduer ud til al naturen på Fuglsang.

Den moderne og prisbelønnede museumsbygning (indviet 2008) ligger smukt på det østligste Lolland i et charmerende herregårdsmiljø tæt på Guldborgsund og det fredede naturområde Skejten. I nabobygningen KUMUS (nyrenoveret 2016) holder børneformidlingen til, og her ligger også en multianvendelig sal til koncerter, foredrag m.m.

I Fuglsang Kunstmuseums samlinger findes bl.a. guldalderens Jens Juel og P.C. Skovgaard, historiemaleren Kristian Zahrtmann, Skagensmalerne, Vilhelm Hammershøi og L.A. Ring, Fynboerne, modernisterne Vilhelm Lundstrøm, Jais Nielsen og Olaf Rude, mørkemalerne og Cobra samt konkret kunst af bl.a. Richard Mortensen og Robert Jacobsen.

Museumsbrochure

Søgning

Note: Danish only