20. april 2021

VELKOMMEN TILBAGE!
Myndighederne har givet os grønt lys til at åbne for publikum igen, og det sker i morgen onsdag kl. 11.

Du skal medbringe gyldigt coronapas og gyldigt ID. Husk at have mundbind eller visir på ved ankomst.
VI SES!

Foto: Gunhild Riske

Ny særudstilling

Naturligvis. Landskabsmalerier af Allan Otte
21. april - 12. september (bemærk forlængelse)

I forårsudstillingen præsenterer vi billedkunstner Allan Ottes usentimentale landskabsmalerier, der går bag om idyllen i et opgør med 1800-tallets nationalromantiske landskaber. Der er langt fra guldaldermalernes solbeskinnede skildringer til Ottes nøgterne gengivelser af robotfodermaskiner og døde grise.

Hos Otte er naturen produktionsnatur. Men selv om han med et køligt, registrerende blik viser os den produktion, finder man også elementer af stor skønhed; En klar, blå himmel udført med airbrush, snoede landeveje og vidtstrakte marker. Det er møjsommeligt malet med kunstnerens karakteristiske penselstrøg, der - set tæt på - trækker synlige linjer i malingen og inddeler motiverne i skarpt afgrænsede felter, som var det kæmpepixels.

Udstillingen viser 53 af Allan Ottes (f. 1978) malerier, akvareller og keramikværker.

Læs om det ledsagende udstillingskatalog

Se interview med Allan Otte i udstillingen

(Illustration: Løsdriftsstald (foderskubber), 2017. Akryl på plade. Tilhører Jonatan Spang. Fotograf Torben Eskerod)

Et sikkert museumsbesøg

Du kan trygt besøge museet, for vi følger myndighedernes retningslinjer. Du skal ikke købe entrébillet på forhånd, men medbringe gyldigt coronapas og ID. Husk at have mundbind eller visir på, med mindre du sidder ned. Yderligere information.

Til ganen og maven

Caféen er blevet moderniseret og indrettet med coronasikkerheden i top. Til en start sælger vi varme og kolde drikke samt lette retter. Indendørsservering er muligt ved bordbestilling mindst 30 minutter før og fremvisning af gyldigt coronapas. Bordbestillingen kan fx ske, når man køber billet til museet. Vi tilbyder også take-away.

Introduktion til Allan Otte-udstilling

Bliv introduceret til den nye udstilling i et oplæg med ord og billeder ved en af museets kunsthistorikere. Præsentationerne med plads til 10 foregår i foredragssalen, og er gratis, når man har indløst almindelig entrebillet.
2. maj kl. 13.00 - 13.30 - link til tilmelding
2. maj kl. 14.00 - 14.30 - link til tilmelding

Vi glæder os til at se jer

Forårets åbningstider:
Tirsdag - søndag kl. 11 - 16. Mandag lukket.
Museet er også åbent alle kommende helligdage kl. 11 - 16.

VI SES!

Logo Facebook  Logo Twitter