JANUAR nyhedsmail

Søndag 5. januar
kl. 13 og kl. 14
er sidste chance for en guidet tur i den anmelderroste udstilling med Kristian Zahrtmann.

Piger, som bærer kalk. Civita d'Antino (beskåret), 1883. Udlånt af Den Hirschsprungske Samling.

Sidste visningsdag 5. januar

Med udstillingen Kristian Zahrtmann. Queer, kunst og lidenskab viser vi ’skæve’ motiver af farvernes mester. Men 5. januar er sidste dag, så skynd dig, hvis du vil nå at (gen)se motiver af yndige mænd og stærke madammer sammen med en del selviscenesættelser, inden udstillingen drager videre til Den Hirschsprungske Samling i København.

Nytårskoncert 5. januar

UDSOLGT! Der lægges op til en festlig nytårskoncert i KUMUS' koncertsal på Fuglsang med Ensemble Storstrøm og gæstesolisterne Gabriella Pace (sopran) og Jens Søndergaard (baryton).
Det er museets og Ensemble Storstrøms venneforeninger samt Fuglsang Musikforening, der arrangerer.

Kommende særudstilling åbner 24. januar

Knald på farven, vilde penselstrøg, forunderlige fabeldyr og inciterende masker – samt ikke mindst visionære kunstnere med verdenskendte danske Asger Jorn i front. Sådan kender vi den internationale kunstnersammenslutning COBRA, der officielt kun eksisterede i årene 1948-1951.

Fuglsang Kunstmuseum har en fornem samling af Cobras danske hovednavne, men et internationalt samarbejde gør det for første gang muligt også at præsentere udenlandske Cobranavne som Corneille, Pierre Alechinsky og Anton Rooskens. De mødes alle i På sporet af Cobra. Vilde visioner 1930-2000.

Skæve åbningstider i januar

Generelle åbningstider: onsdag - søndag kl. 11 - 16.
Nytårslukket: 30. dec. - 1. jan.
Sidste chance for Kristian Zahrtmann-udstillingen er 5. jan.
Museet holder vinterlukket 6. - 23. jan.

Offentlig omvisning 2. februar

Vær blandt de første til at blive præsenteret for den nyåbnede Cobra-udstilling på den første offentlige omvisning i forårets særudstilling På sporet af Cobra. Vilde visioner 1930-2000. Den guidede tur er gratis, når du har indløst entrébillet til museet.

www.fuglsangkunstmuseum.dk

Logo Facebook  Logo Instagram   Logo Twitter