GENÅBNING

Foto af Ingrid Riis


21. maj 2020


Vi er glade for at kunne byde jer inden for på museet, hvor alle skal tage hensyn til hinanden og dermed nyde kunsten i trygge og sikre rammer i henhold til myndighedernes anvisninger.
Gæsternes og personalets sikkerhed er afgørende, så I vil møde disse forandringer:

PÅ MUSEET

Der er ingen fast rute gennem udstillingerne, men vi holder til gengæld øje med, at der ikke er for mange gæster på museet på én gang.

Der er nem adgang til afspritning og håndvask på museet. Ekstra rengøring sikrer desuden høj hygiejnestandard.

Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Bliv hjemme ved selv milde sygdomstegn.

BUTIK OG BETALING
Butikken er åben, men pladsen er begrænset. Du bedes benytte de engangshandsker, der er stillet til rådighed, hvis du vil shoppe varer. Betaling med kort eller mobilepay foretrækkes.

GARDEROBE
Garderoben er midlertidigt lukket. Vi opfordrer til at lægge jakken i bilen, beholde overtøjet på i udstillingerne eller bære det over armen. Større tasker skal afleveres i billetsalget.

CAFÉ
Caféen er åben, og vi har indrettet med færre borde og mere afstand end tidligere. Når vejret tillader det, vil der også være udendørsservering. Også her foretrækkes betaling med kort eller mobilepay.


Retningslinjerne kan ændres løbende i overensstemmelse med myndighedernes anvisninger. Se evt. mere på www.coronasmitte.dk