Børn og unge

Foto: Mikkel Jacobsen

Foto: Mikkel Jacobsen

Fuglsang Kunstmuseum har mange tilbud til børn og unge - både når I kommer med en lærer, og når I tager familien og vennerne med.

 

Fra menuen til venstre kan du læse om mulighederne på museet og om de tværfaglige workshops i samarbejde med vores nabo Ensemble Storstrøm.

------------------------------------------------------------------------------------------

MAL FUGLSANG

Malebog - motiver fra Fuglsang Kunstmuseums samling og omgivelser 

 

Med Fuglsang Kunstmuseums første malebog ønsker vi at skabe en legende og anderledes måde at formidle museet, samlingerne og omgivelserne på. Den er blevet til i nært samarbejde mellem museets formidlingsafdeling og den anerkendte malebogstegner og illustrator Stine Reintoft, og indholdet består af et udvalg af malerier, eksempler på stedets arkitektur og et enkelt kig ud i landskabet - alt nænsomt bearbejdet, frit fortolket og oversat af Reintofts fine streger.

 

Indholdet knytter sig tæt til Fuglsang Kunstmuseum, men malebogen indskriver sig samtidig i tidens trend for børn - men bestemt også for voksne - om at dyrke farveglæde, 'mindfulness' og kunstnerisk kreativitet gennem malebøger.

 

Det er museets håb, at malebogen kan bidrage til skøn fordybelse i kunsten og et både fornøjeligt og håndgribeligt kendskab til de udvalgte motiver. Bagerst i bogen findes små fotografiske gengivelser af de originale kunstværker.

 

Sælges i museumsbutikken til 109 kr.

 

Malebogstegner og illustrator Stine Reintoft

 

Udkom 26. marts 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billeddetektiv

Gratis opgaveark til fri afbenyttelse for børn.
Passer til udstillingssalene 1 - 8 (fast samling)